Search
Close this search box.
ORIGINAL TITLE : Sakla BeniGENRE :Drama
DIRECTOR :Nadim GüçLANGUAGE :English, Spanish, Arabic
YEAR :2023DURATION :77x45"
PRODUCTION : OGM PicturesBROADCASTER : Star TV
ORIGINAL TITLE : Sakla Beni
DIRECTOR :Nadim Güç
YEAR :2023
PRODUCTION : OGM Pictures
GENRE :Drama
LANGUAGE :English, Spanish, Arabic
DURATION :77x45"
BROADCASTER : Star TV
SHARE :

Varlıklı ve nüfuzlu bir ailede doğan Mete ve Naz, çocukluklarında verdikleri bir sözle birbirlerine bağlanırlar. Bu söz, Naz’ın masumiyetinin tehlikeye girdiği trajik bir olaydan kaynaklanır ve Mete’ye ailesi koşulsuz destek verir. Yaşlandıkça ilişkileri hararetli tartışmalar ve tutkulu uzlaşmalarla dolu bir inişli çıkışlı hale gelir.

Çocuklukta verdiği sözü tutmaya kararlı olan Mete, yurtdışındaki eğitiminden Naz’la evlenmek için döner. Ancak Naz’ın sadık hizmetkarı İncila ile yolları kesişince kader araya girer. Sorunlu bir geçmişin ardından Naz’ın evinde bir aile bulan İncila, tesadüfen gelişen dramın önemli bir figürü haline gelir.

Hem Mete hem de İncila geçmişlerinden gelen benzer yaraları paylaşırlar ve duygusal bağlarının başlangıçta düşündüklerinden daha derin olduğunu keşfederler. Bu farkındalık Mete’nin zaten karışık olan duygularını daha da karmaşık hale getirir ve onu iki kadın arasında kalır.

Hikaye, aileleri arasında gizli sırlarla, gizli ilişkilerle ve kişisel mücadelelerle dolu devam eden rekabet nedeniyle daha da karmaşık hale geliyor. Bu aile dinamikleri, gelişen dramaya gerilim katmanları ekliyor ve karakterler yalanlar ve entrikalarla uğraşmak zorunda kalıyor.

Mete ve Naz’ın ilişkisi şüphe ve kıskançlıkla gölgelenirken hikaye, aşk, güven ve rekabetin iç içe geçmiş hayatlarındaki inceliklerini araştırıyor.

TRAILER
Play Video
Play Video
Play Video
CAST
EPISODES

S01 / E01 | ENGLISH

S01 / E01 | ARABIC

S01 / E01 | ESPAÑOL

GALLERY